Home / Tin tức / QUY HOẠCH SẢN XUẤT RAU AN TOÀN TỈNH HÀ TÂY GIAI ĐOẠN 2006-2020

QUY HOẠCH SẢN XUẤT RAU AN TOÀN TỈNH HÀ TÂY GIAI ĐOẠN 2006-2020

Hồ Thị Lam Trà, Hoàng Xuân Phương*

Trường Đại học Nông nghiệp I

Từ khoá:  quy hoạch, sản xuất, rau, rau an toàn, Hà Tây

 

Summary

Planning of safe vegetable production in Ha Tay province period 2006-2020

Based on natural resources, soil quality and development objective, the planning ò safe vegetable production was made in the 2 towns and 12 districts of Ha Tay province. Vegetable production area will be larger, vegetable quality and productivity will be higher. Further development is proposed for a better management of production complementarity in the supply of the urban markets and new technology transfer.

GIỚI THIỆU

GIỚI THIỆU VỀ TẠP CHÍ KHOA HỌC ĐẤT CỦA HỘI KHOA HỌC ĐẤT VIỆT NAM

Tạp chí Khoa học Đất có giấy phép xuất bản số 342/GP-BTTTT ngày 28/6/2016 của Bộ Thông tin Truyền thông, ISSN 2525-2216.
Tên tiếng Anh: VIETNAM SOIL SCIENCE

 

024 3821 0374