Home / Tin tức / HIỆU QUẢ CỦA PHUN AXIT HUMIC LÊN LÁ ĐẾN NĂNG SUẤT VÀ PHẨM CHẤT KHOAI TÂY GIỐNG DIAMANT

HIỆU QUẢ CỦA PHUN AXIT HUMIC LÊN LÁ ĐẾN NĂNG SUẤT VÀ PHẨM CHẤT KHOAI TÂY GIỐNG DIAMANT

Mai Thị Tân, Nguyễn Trường Sơn, Nguyễn Thành Chung (trang 64-67)

Từ khoá:  hiệu quả, axit humic, năng suất, khoai tây, bón lá

 

Summary

The effect of spraying of humic acid on leaves of diamant variety potato on yield and quality of tubers

Application of spraying humic acid solution on leaves had well affected on potato growth, development, yield an biochemical quality of harvested potato tubers as well as on the quality and quantity of potato seeds after storage. The best optimal treatment was humic acid solution of 0.04%, spraying applied at 20 days after planting.

GIỚI THIỆU

GIỚI THIỆU VỀ TẠP CHÍ KHOA HỌC ĐẤT CỦA HỘI KHOA HỌC ĐẤT VIỆT NAM

Tạp chí Khoa học Đất có giấy phép xuất bản số 342/GP-BTTTT ngày 28/6/2016 của Bộ Thông tin Truyền thông, ISSN 2525-2216.
Tên tiếng Anh: VIETNAM SOIL SCIENCE

 

024 3821 0374